Bardos Reserva Ribera del Duero

Alcoholpercentage: 14,5%
Druif: Tinta del País (Tempranillo) en Cabernet Sauvignon
Jaar: 2018
Land: Spanje
Streek: Ribera del Duero
Wijnhuis: Vintae
€ 16,35

Direct beschikbaar, levertijd 1-3 werkdagen

Gratis bezorgd vanaf 12 flessen

Advies op maat

Productinformatie "Bardos Reserva Ribera del Duero"

Bardos Reserva Ribera del Duero heeft een donkerrode kleur met diepe violetkleurige ringen. Het aroma is complex en aantrekkelijk. Zo komen de aroma's van zwart fruit naar voren, net als chocolade en verfijnd Frans eikenhout. Het palet is vlezig en krachtig, met een sterke personaliteit afkomstig van de Tinta del País. De frisheid en tannine zijn goed in balans, wat bijdraag aan het karakter van de wijn. De afdronk is lang en aanhoudend. Bardos Reserva Ribera del Duero is gemaakt van Tinta del País en Cabernet Sauvignon druiven. De wijn rijpt gedurende 16 maanden in nieuwe Frans eiken vaten.

Bardos Reserva Ribera del Duero is een heerlijke metgezel van geroosterd vlees en champignons. Je kunt de wijn combineren met vlees en wild, pasta, soep, groente gerechten, vis stoofpot en heek in peterseliesaus.

Bardos is een project van Vintae. Vintae is een modern wijnbedrijf, opgericht in 1999, met een portefeuille die een waarheidsgetrouwe weergave is van het Spaanse wijnlandschap. Wat Vintae het beste definieert, zijn de mensen die het vormen. Een team van creatieve mensen die genieten van wat ze doen en die werken met het doel om producten te krijgen die opwinden, plezier hebben en ervan genieten. De basis van het bedrijf ligt in La Rioja, waar ze alle kennis, ervaring en inspanningen van verschillende generaties hebben geleerd.