Feudo Arancio Grillo

Alcoholpercentage: 13%
Druif: Grillo
Jaar: 2020
Land: Italië
Streek: Sicilia
Wijnhuis: Feudo Arancio
€ 6,45

Tijdelijk niet op voorraad

Gratis bezorgd vanaf 12 flessen

Advies op maat

Productinformatie "Feudo Arancio Grillo"

Feudo Arancio Grillo is een Siciliaanse witte wijn, gemaakt van 100% Grillo. Dit inheemse druivenras komt uitsluitend voor op Sicilie. Deze Grillo van Feudo Arancio heeft een strogele kleur. In de geur is duidelijk een plezierig tropisch aroma met tonen van onder andere mango waar te nemen. De smaak van de wijn is evenwichtig en harmonieus, met een fijne zuurdronk en een lange afdronk.

Feudo Arancio Grillo past goed bij zeevruchten, wit vlees en gebakken vis. De rijkdom en aromatische geur van deze Grillo maken het de ideale wijn om een gerecht zoals kalfscarpaccio te begeleiden. Deze Grillo van Feudo Arancio is ook heerlijk om op een warme lente- of zomerdag te drinken op het terras of in de tuin. Het is een plezierige wijn, een allemansvriend.

Feudo Arancio cultiveert zijn wijngaarden langs de luchtige zuidelijke kusten van Sicilië. De wijngaarden zijn zorgvuldig geselecteerd. In totaal heeft Feudo Arancio maar liefst 700 hectare aan wijngaarden. Dit zijn zowel inheemse als internationale wijnstokken, zorgvuldig verzorgd en gecontroleerd: de zon en de wind geven smaak aan de druiven die elke dag met zorg en aandacht worden gevolgd. Bij de Feudo Arancio Grillo is deze zorg en aandacht goed te proeven.