san Marzano wit

Pakket San Marzano wit

- +
Een proefpakket met 3 verschillende witte wijnen van Cantine San Marzano uit Puglia. Het pakket bestaat uit 2 flessen San Marzano Il Pumo Sauvignon Malvasia, 2 flessen San Marzano Talo Verdeca en 2 flessen San Marzano Gran Trio Bianco Salento.

San Marzano Il Pumo Sauvignon Malvasia

San Marzano Il Pumo Sauvignon Malvasia heeft een stro-gele kleur met groene reflecties. In de neus heeft deze wijn bloemige tonen en een hint van citrus en tropische vruchten in de neus. In de mond proeft men levendige zuren, fris en mineraal. Deze Il Pumo Sauvignon Malvasia van Cantine San Marzano smaakt perfect bij lichte voorgerechten en vissoep, verse kazen en pastagerechten met lichte sauzen. Daarnaast is hij heerlijk om in de tuin of op het terras te drinken.

San Marzano Talo Verdeca

San Marzano Talo Verdeca heeft een strogele kleur met gouden tinten. In de neus heeft deze verdeca verrassende aroma’s van vanille en witte bloemen. In de mond is deze wijn van San Marzano fris en mineraal, met een lange afdronk. De Talo Verdeca heeft gedurende 3 maanden gerijpt in houten vaten van Frans eiken. San Marzano Talo Verdeca gaat goed samen met zeevruchten, schaal- en schelpdieren en gekookte vis met lichte sauzen.

San Marzano Gran Trio Bianco Salento

San Marzano Gran Trio Bianco Salento is de nieuwste wijn van dit populaire wijnhuis uit Puglia. De Gran Trio Bianco Salento is gemaakt van Chardonnay, Fiano en Malvasia en heeft een stro-gele kleur met gouden reflecties. Deze bianco heeft intense aroma's van witte bloemen en vanille. In de mond is de wijn romig, fris en mineraal en aan het eind aangenaam geparfumeerd.