Proefpakket Valdelagunde

Pakket Valdelagunde

- +

Een proefpakket met 3 verschillende witte wijnen van Bodegas Pedro Escudero. Het pakket bestaat uit 2 flessen Valdelagunde Cuvée Especial Verdejo, 2 flessen Valdelagunde Sauvignon Blanc en 2 flessen Valdelagunde Verdejo.


Valdelagunde Cuvée Especial Verdejo

Finca Valdelagunde Cuvée Especial Verdejo heeft uitgesproken aroma's van abrikoos, perzik en ananas in de neus, in combinatie met de voor verdejo typische kruidachtige geur. In de mond is de wijn vol en rond, rijk en complex, met een klein zoetje en een erg lange afdronk.

Valdelagunde Sauvignon Blanc

Valdelagunde Sauvignon Blanc heeft uitbundige neus met tropisch fruit en tonen van bloemen en versgemaaid gras. In de mond heeft het de frisse, schone elegantie van de typische Sauvignon Blanc, met een vleugje mineraliteit. Dit is een zeer gebalanceerde wijn, strak, met een lange en ronde afdronk. Valdelagunde Sauvignon Blanc is een absolute allemansvriend. Het is een wijn die op een onderscheidende manier wordt gemaakt en hiermee het niveau van ‘gewone’ rueda ontstijgt.

Valdelagunde Verdejo

Valdelagunde Rueda Verdejo heeft een strogele kleur. In de neus is de wijn complex en fris, met tonen van citrusfruit en anijs. De smaak is fris, aromatisch mooi droog en vol, met een lange afdronk.