Pakket witte lentewijnen

PROEFPAKKET
€ 42,70
€ 39,00
U bespaart 8.67%

Direct beschikbaar, levertijd 1-3 werkdagen

Gratis bezorgd vanaf 12 flessen

Advies op maat

Productinformatie "Pakket witte lentewijnen"

Een pakket met 3 verschillende nieuwe witte wijnen, die geschikt zijn om in het voorjaar te drinken. het pakket bestaat 2 flessen Domaine Lafage Côté Est, 2 flessen Excelsior Viognier en 2 flessen Excelsior Chardonnay.

Domaine Lafage Côté Est heeft een bleekgele, helder fonkelende kleur. De Côté Est is een frisse, levendige, bloemige wijn, met minerale tonen en aroma's van steenfruit zoals witte perzik en rijpe abrikoos. De aroma's zijn ook duidelijk terug te proeven. In de smaak is de Lafage Côté Est sappig, rijp en toch fris. De afdronk is lang.

Excelsior Viognier heeft een heldere kleur met limoengroene tinten. De wijn heeft de voor viognier kenmerkende geur van perzik, aangevuld met marmelade en oranjebloesem. De smaak van deze wijn van Excelsior is complex, vol en romig, met daarnaast een frisse appelsmaak.

Excelsior Chardonnay is een enigszins complexe wijn met in de neus hints van tropisch fruit, perzik, citroenen en oranjebloesem, wat wordt ondersteund door een vleugje eikenhout. De smaak is fris en romig met veel lengte door de zuurgraad.