Proefpakket Biscardo

Proefpakket Biscardo

- +
Een proefpakket met 3 verschillende wijnen van het Italiaanse wijnhuis Biscardo Vini. Het pakket bestaat uit 2 flessen Biscardo Morena Bianca Lugana, 2 flessen Biscardo Neropasso en 2 flessen Biscardo Ripassa della Valpolicella.

Biscardo Morena Bianca Lugana

Biscardo Morena Bianca Lugana heeft een stroachtige gele kleur met groene. De kleur kleurt langzaam naar goud naarmate de wijn rijpt. Deze Morena Bianca Lugana heeft een intens bouquet met hints van verse kruiden, bloemen en fruit. Deze lugana heeft een volle body, met een uitgebalanceerde, frisse afdronk.

Biscardo Neropasso

Neropasso van Biscardo heeft een robijnrode kleur. In de neus heeft de wijn kruiden met tonen van rijp rood fruit, kers, amarena kersen en pruimcompote. De smaak is fijn en fluweelzacht met zachte tannines en een lange afdronk. Biscardo Neropasso past uitstekend bij pasta, wit en rood vlees, verse en oude kazen.

Biscardo Ripassa della Valpolicella

Biscardo Ripasso della Valpolicella is rijk en complex, met duidelijke tonen van kersen en op de achtergrond chocolade. De smaak is droog, zacht met een volle harmonieuze balans. De afdronk is lang en aangenaam.