Winterpakket wit

Winterpakket wit

Een proefpakket met 3 verschillende volle witte wijnen. Het pakket bestaat uit 2 flessen La Villette Chardonnay, 2 flessen Delbeaux Réserve Chardonnay Viognier en 2 flessen San Marzano Gran Trio Bianco Salento.

La Villette Chardonnay

Deze Chardonnay is een complexe, maar ook verfrissende wijn. De geuren van banaan, citroen en peer worden gevolgd door de geuren van geroosterd brood en een hint van vanille en geroosterde noten.

Delbeaux Réserve Chardonnay Viognier

Delbeaux Réserve Chardonnay Viognier heeft een mooie goudgele kleur. De neus geurt subtiel naar kamperfoelie, acacia en citrus. De aanzet is romig en mondvullend. In de afdronk is deze Delbeaux Reserve Chardonnay Viognier zacht en romig met een lange nasmaak.

San Marzano Gran Trio Bianco Salento

San Marzano Gran Trio Bianco Salento is de nieuwste wijn van dit populaire wijnhuis uit Puglia. De Gran Trio Bianco Salento is gemaakt van Chardonnay, Fiano en Malvasia en heeft een stro-gele kleur met gouden reflecties. Deze bianco heeft intense aroma's van witte bloemen en vanille. In de mond is de wijn romig, fris en mineraal en aan het eind aangenaam geparfumeerd.