Zomerpakket Biscardo

PROEFPAKKET
Wijnhuis: Biscardo
€ 53,70
€ 48,00
U bespaart 10.61%

Gratis bezorgd vanaf 12 flessen

Advies op maat

Productinformatie "Zomerpakket Biscardo"

Een proefpakket met 3 verschillende zomerse wijnen van het Italiaanse wijnhuis Biscardo. Het pakket bestaat uit 2 witte wijnen, de Biscardo Morena Bianca Lugana en de Biscardo Oropasso, en 1 rosé, de Biscardo Rosapasso.

Biscardo Morena Bianca Lugana heeft een stroachtige gele kleur met groene. De kleur kleurt langzaam naar goud naarmate de wijn rijpt. Deze Morena Bianca Lugana heeft een intens bouquet met hints van verse kruiden, bloemen en fruit. Deze lugana heeft een volle body, met een uitgebalanceerde, frisse afdronk.

Biscardo Oropasso is gemaakt van 60% Garganega en 40% Chardonnay. De Oropasso heeft een strogele kleur met groene reflecties. Delicate aroma's van bloemige tonen en hints van citrusvruchten en gele vruchten. Op het palet fris, mineralig met een goede balans.

Biscardo Rosapasso Deze Rosapasso van Biscardo Vini heeft een briljante rosé kleur. Het bouquet is fruitig met elegante wilde aardbeien en kersen. In de mond een smakelijke, soepele en harmonieuze wijn. Met een aangename afdronk.