Bezorging

Bezorging Nederland
Bestellingen worden bezorgd door de pakketdienst van PostNL of door onze eigen koerier. Uw bestelling wordt binnen 1-3 werkdagen verzonden. Bestellingen die uiterlijk op woensdag zijn geplaatst worden uiterlijk op vrijdag verzonden. Mocht dit niet haalbaar zijn dan zullen we dit direct melden.

De bezorgkosten bedragen € 4,95. Bij minder dan 6 flessen bedragen de bezorgkosten € 7,95. Vanaf 12 flessen wordt uw bestelling gratis bezorgd in geheel Nederland (exclusief Waddeneilanden!).

Bezorging regionaal
In gemeente Maasgouw wordt de bestelling gratis afgeleverd.

Afhalen niet mogelijk?
Als PuroVino hebben wij er voor gekozen om onze wijnen zo goedkoop mogelijk aan te bieden. Om dit te kunnen doen is niet geïnvesteerd in een magazijn met afhaalpunt. Wij hebben geen vertegenwoordigers of verkopers in de buitendienst. Op ons adres zit dan ook alleen de administratie.

Retouren 
Terugsturen van uw bestelling kan zonder opgaaf van reden binnen 14 werkdagen na ontvangst van het pakket. Voordat u een bestelling terugstuurt, neemt u contact op met ons voor verdere instructies. U kunt alleen niet-aangebroken, complete bestellingen terugsturen. Kosten voor terugsturen komen te allen tijde voor rekening van de klant!