Disclaimer

Informatie op de site

Ons assortiment wordt met de grootste zorg en aandacht samengesteld. Wij doen ons uiterste best om volledige en juiste informatie te verschaffen. Desondanks kan het voorkomen dat informatie op deze site onvolledig, onjuist of niet actueel is. Dat kan onder meer door menselijke fout zijn opgetreden (bijvoorbeeld typefouten) of doordat de beschrijving van wijnen enigszins kan afwijken van de aangeboden wijn. Ook afbeeldingen van flessen of etiketten kunnen enigszins afwijken. Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

De informatie op de site wordt geregeld aangevuld of aangepast. Puro Vino behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren. De klant wordt dan ook steeds uitgenodigd om de website te raadplegen voor de laatste versie van onze voorwaarden en ons assortiment.

Indien u onverhoopt foutieve informatie tegenkomt, dan vernemen wij dat graag via info@purovino.nl

Beschikbaarheid wijnen

Wijn is een natuurproduct dat in een beperkte oplage wordt geproduceerd. Hierdoor zijn wijnen niet onbeperkt leverbaar. Vanzelfsprekend beheren wij onze voorraad zorgvuldig en doen wij er alles aan om uitsluitend leverbare wijnen aan te bieden op www.purovino.nl. Echter kan het in zeer uitzonderlijke gevallen voorkomen dat een door u bestelde wijn niet meer leverbaar is.

Wilt u een wijn bestellen die onverhoopt niet leverbaar is, stuur dan een mail naar info@purovino.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over de mogelijkheden om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen.