Over ons

Met Puro Vino ben ik, al vanaf de start in 2011, op zoek naar kwaliteitswijnen met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Deels populaire wijnen voor alledag en deels unieke wijnen, vaak van minder bekende druiven.

Het hele jaar door blijf ik, samen met een team van wijnliefhebbers om mij heen, nieuwe wijnen proeven. Alleen de wijnen waar we enthousiast van raken, neem ik op in het assortiment. Als vervolgens blijkt dat we daarmee een echte “hardloper” hebben gespot, geeft mij dat voldoening. Ik heb er een sport van gemaakt om zo goed mogelijk in te schatten wat mijn klanten zal bevallen.

Hoewel bestellingen vanuit het hele land komen, vind ik de lokale bestellingen vaak het leukste. Deze bezorg ik persoonlijk en dat geeft me de kans om met de klant een praatje te maken over wijn. Veel klanten bestellen opnieuw en bevelen me aan bij familie en vrienden. Een beter compliment bestaat er niet.

Het assortiment is divers en uiteindelijk worden de wijnen geselecteerd op prijs-kwaliteitverhouding, al toont het deels ook mijn eigen persoonlijke smaak. Ik ben zelf een liefhebber van vooral rode, Italiaanse wijnen. Naast Italiaanse wijnen zijn ook Spanje en de Nieuwe Wereld goed vertegenwoordigd.

Neem op je gemak een kijkje op de website. Heb je een vraag of opmerking? Neem contact op en ik reageer zo snel mogelijk.

Wouter