Over ons

Puro Vino (2011) is een gespecialiseerde en zelfstandige online wijnhandel. In onze wijnselectie nemen de Italiaanse wijnen een belangrijke plaats in, maar ook Spanje en de Nieuwe Wereld zijn goed vertegenwoordigd.

Wij werken samen met een aantal gerenommeerde importeurs en kunnen daarnaast een deel van ons assortiment rechtstreeks van de wijnhuizen importeren. We kopen de wijn zelf in en bieden de beste ontdekkingen aan op onze website. Daarnaast leveren we onze wijnen aan horeca.

De prijzen die wij hanteren zijn zeer concurrerend. Om onze wijnen zo voordelig mogelijk te kunnen aanbieden hebben wij er voor gekozen om niet te investeren in een fysieke winkel of een magazijn met afhaalpunt. Persoonlijk contact met de klant is echter de basis voor ons bedrijf. Tweemaal per jaar organiseren wij dan ook een proeverij waar u een groot gedeelte van ons assortiment kunt proeven. Deze vindt plaats in de regio Roermond. We staan daarnaast altijd klaar voor advies.

Neem op uw gemak een kijkje op de website. Heeft u een vraag of opmerking? Stuur een email naar info(a)purovino.nl en we reageren zo snel mogelijk.